header In de PersBestellenComité van aanbevelingFoto'sKoningsspelHome
 

BESTELLEN

   
     
 

Opdracht van bestelling kunt u sturen naar : koningsspel@gmail.com

Als u koningsspel@gmail.com aanklikt komt u op de bestelpagina.

Daar kunt u al onze producten aanschaffen.

 
 

Toneelboek 'De stille kracht'

Louis Couperus heeft veel historische en psychologische romans geschreven maar De stille kracht wordt door velen als zijn beste werk beschouwd. Het verhaal speelt in de vorige eeuw, toen Indonesië nog een kolonie van Nederland was, en is onlosmakelijk verbonden met het culturele erfgoed van Indonesië én Nederland. De boeiende verhaallijn en de setting voeren de lezer direct mee naar het koloniale verleden, toen de Nederlanders probeerden hun cultuur aan de Indische bevolking op te leggen.
€25,-

   
         
 

Placemats Couperus

Kom aan tafel - tijdens en na het eten- in de sfeer van de tijd van Couperus en toneelspelen! Lees de diverse tekst en bekijk de plaatjes op de placemats en je komt meteen in de beleefde en sfeervolle sfeer die wij tegenwoordig wel eens missen! Bovendien kan je met en óp de placemats diverse spelletjes spelen, zoals Indië-Memorie, Ganzenborden en kwartetten! Ook leer je en passant hoe je een goed gesprek met elkaar aan kan gaan! Dat staat er allemaal erop!
€5,- of 6 voor €25,-

   
         
 

Massage en Meridianenleer- placemat

Volgens de oosterse gezondheidsleer lopen er, behalve aders en zenuwen, ook 12 meridianen door ons lichaam: van de kruin tot de punten van de vingers en tenen. Het zijn een soort snelwegen waarlangs onze levens- energie stroomt. Onze levensenergie staat in verbinding met de energie in het universum en is voortdurend in beweging. Door aanraking kom je weer ‘tot jezelf’. Het hormoon oxytocine neemt toe; dit bevordert het ontspannen van de spieren en brengt de bloeddruk omlaag.
€5,- of 6 voor €25,-

   
         
 

Zangbundel 'Sing along voor oud en jong'

Deze zangbundel met bijpassende cd is ontwikkeld door Stichting Creatief Onderwijs i.s.m. Koningsspel om jong en oud te verbinden op een speelse, creatieve manier. Het is een compilatie van de vrolijkste liedjes voor jong en oud, van vroeger tot nu. Iedereen herkent deze liedjes of wil ze leren kennen, omdat de positieve teksten melodischgoed in het gehoor liggen en daarmee jong en oud verleiden tot meezingen! Door afwisselende solo-, duo- en groepszang ontstaat als het ware een zingend gesprek in wisselwerking. Zo komen de bekende liedjes als een verhaal tot leven. €25,95

   
         
 

CD - 'Sing along voor oud en jong'

Deze CD met bijpassende zangbundel is ontwikkeld door Stichting Creatief Onderwijs i.s.m. Koningsspel om jong en oud te verbinden op een speelse, creatieve manier. Het is een compilatie van de vrolijkste liedjes voor jong en oud, van vroeger tot nu. Iedereen herkent deze liedjes of wil ze leren kennen, omdat de positieve teksten melodischgoed in het gehoor liggen en daarmee jong en oud verleiden tot meezingen! Door afwisselende solo-, duo- en groepszang ontstaat als het ware een zingend gesprek in wisselwerking. Zo komen de bekende liedjesals een verhaal tot leven. €29,95

   
         
 

Koningsspel: HOLLAND, VROEGER en NU!

Onder de mooie afbeeldingen op de kaarten staat er onder de diverse
historische en actuele personen (de Oranjes, wetenschappers,
filosofen etc.) en (oud-) Hollandse ondernemeningen ook een korte
uitleg over hen. Er zit ook een ‘echte’ schatkist bij het spel vol met dukaten!

Een duidelijke, eenvoudige speluitleg geeft aan hoe dit spel gespeeld wordt. €17,50

   
         
 

2 in 1- AANBIEDING:

2  Reguliere speelkaart-doosjes ( voor o.a. bridge etc.)
in de blauwe én in de oranje 
versie SAMEN voor €12,95

 

   
         
 

3 in 1 - AANBIEDING:

3 spellen bij elkaar voor €35,- NL....

Het ‘echte’ ‘Koningsspel, Holland, Vroeger en Nu’ met de uitleg van de
historische figuren en ‘schatkistje ‘met dukaten.

PLUS: de 2 Reguliere speelkaarten- doosjes ( voor o.a. bridge etc.) in de
blauw en de oranje versie.

   
 

 

 
 

BOEK: 'VAN STADHOUDER TOT KONING'

Wat bindt ons, Nederlanders, met elkaar, wat is onze gemene deler?
Wij zingen samen ons nationale volkslied, het Wilhelmus, op feestelijke of droevige momenten die met een landelijke traditie te maken hebben, maar hoe is dit volkslied ontstaan, en heeft het nog zeggingskracht in de 21ste eeuw?
Onder Willem van Oranje begon 450 jaar geleden het verzet tegen de Spaanse overheersing. Zo ontstond de Republiek der Ver. Nederlanden dat nu een koninkrijk is. De toneelspelers die de verhaallijnen uitbeelden maken de theoretische kennis van vroeger zo begrijpelijk en actueel in het NU. €12,50

   
         
 

PLACEMATS

Op alle placemats (8 verschillende) staan plaatjes en een tekstuitleg
over de diverse personen en perioden van de geschiedenis van Nederland uitgebeeld door de kaarten van het Koningsspel.
De placemats zijn per stuk te bestellen; samen vormen ze een compleet beeld van het ontstaan van het Koninkrijk der Nederlanden.

€5,- p.st.

   
         
   
 

Informatie

Over ons/ Contact
Betaalmethoden
Koningsspel: waar te koop?

 

Klantenservice

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacybeleid
Verzenden en retourneren